Page Loading...
KÉPZÉSEK

Információk a képzésekről

Gyakorlati feladatokkal, saját tapasztalatok átbeszélésével és az elméletek illesztésével tesszük gyakorlat orientálttá a képzést. A programokat olyan kipróbált trainingekből állítottuk össze, amelyeket saját kollégáinknál, ügyfeleinknél többször is sikerrel alkalmaztunk.

Aktuális képzéseink

VÁLTOZÁSKEZELÉS GENERÁCIÓKRA SZABVA, AGILISAN

Haladó ötletek, de a csapaton nem megy át? Hogy indítsuk be a változásokat? Kikre támaszkodjunk? Hogy NE rontsuk el? Hogyan támogatnak az agilis elvek? Milyen generációs különbségekre figyeljünk?

2019. május 30. 9:30-17:30

További képzéseink

Talent Program

Célja, hogy fiatal, tehetséges munkatársai fejlődését segítsük. Olyan élet és munkatapasztalatokat osszunk meg Velük, amelyekkel gyorsabban haladhatnak a senioritás felé.

Időtartam: 16 fél nap

IT Leader Program

Célja, hogy segítsen az IT-s vezetőknek olyan leaderekké válni, akik megvédik és inspirálják a cég legértékesebb vagyonát, a tehetséges munkatársakat!

Időtartam: 15 fél nap

Szervezői Program

Célja, hogy a rendszerszervezők számára nyújtson hatékony támogatást olyan szakmai kérdésekben, amelyekre a mindennapi munkájuk során szükségük lehet.

Időtartam: 8 fél nap

Front - End Program

Célja, hogy olyan fokozatosan mélyülő frontend fejlesztői tudást adjon át, amelybe különböző pontokon lehet becsatlakozni, és a gyakorlatban azonnal használható tudást szerezni.

Időtartam: 10 fél nap