Page Loading...

Egy jó csapat

Fontosnak tartjuk a fejlődést és a változatosságot. Figyelünk kollégáink személyes karriercéljaira, és az agilis szervezet megoldást biztosít arra is, hogy több területen használjuk ki képességeinket. Nálunk munkád részeként folyamatosan fejlődhetsz és lehetőséget kapsz a kísérletezésre. Ha inspiráló vállalati kultúrára vágysz, ahol partneri kapcsolatod lehet a vezetőkkel, nálunk a helyed!

Tudj meg többet Jelentkezem

Nyitott pozíciók

aktuálisan elérhető állásaink a következők:

Back-end job logo

JavaEE fejlesztő

senior

Senior JavaEE fejlesztőként veled együtt álmodjuk meg a legfontosabb fejlesztéseink architektúráját, az alkalmazott technológiákat és módszereket.

Analyst job logo

Szervező

senior

Szervezőként nálunk változatos és fontos agilis projektekben mutathatod meg szervezői képességeidet és igazán a csapat motorja, szíve-lelke lehetsz.

Designer job logo

.Net fejlesztő

senior

.Net fejlesztőként változatos feladatokban, komoly, sokfelhasználós rendszerek megalkotásában vehetsz részt, váltogatva a technológiák, területek között.

Front-end job logo

Front-end fejlesztő

junior / senior

Front-end fejlesztőként kurrens technológiákat használva, üzleti kritikus alkalmazások megalkotásában lehetsz központi szereplő.

Designer job logo

BPM fejlesztő

junior / senior

BPM fejlesztőként korszerű, automatizált munkafolyamat támogatást adhatsz a felhasználóknak. Itt benne lehetsz az integráció sűrűjében.

Analyst job logo

Teszt automatizálási mérnök

senior

Teszt automatizálási mérnökként Te hozhatod létre az új tesztelési csapatunkat, szakmailag- módszertanilag megerősítve ezt a kompetenciát.